5 skridt til et røgfrit liv

Hvis du har været ryger i flere år, så ved du helt sikkert også, hvor dårligt det er for dig. Du hører det alle steder, hvor du går hen, og i alle Sundhedsstyrelsens kampagner siger de, at du skal holde op. Heldigvis kan du sagtens stoppe, hvis du ønsker det.

Her er fem skridt til rygestop, som alle kan indføre i deres liv:

 

  1. Ændre dit mindset

Det er vigtigt, at du siger til dig selv, at det er en god idé at stoppe med at ryge. Der er ingen andre, der kan træffe denne beslutning for dig.

I sidste ende sker der intet, inden du beslutter dig for, at du ikke gider være ryger.

 

2. Få en E-cigaret

Det er ofte hårdt at gå fra at være storryger til at kvitte smøgerne helt. Derfor anbefaler vi, at du i stedet køber en E-cigaret, som du så kan ryge på. Den er mere sundt for dig end cigaretter, så det er en god idé for dig at ryge på dem.

Du finder et stort udbud på pandacig.dkPå den måde har du mulighed for at få en blødere landing, efter du kvitter smøgerne.

 

3. Ryg mindre

Når du har valgt at ryge på din E-cigaret, så er det vigtigt, at du hele tiden ryger mindre. Du må aldrig gå den anden vej og begynde at optrappe din rygning.

Selvom du nu er gået over til en E-cigaret, så er målet stadigvæk, at du en dag stopper helt med at ryge, og det har du heldigvis muligheden for, hvis du langsomt ryger mindre og mindre.

Bare rolig du har ikke travlt. Det skal nok komme.

 

4. Forbind ikke rygning med noget sjovt

Ofte er der mange, som ryger, når de er i byen med vennerne. Problemet med det er, at det er svært nogensinde at stoppe med at ryge, hvis du gør det hele tiden med vennerne. Når du har drukket, er det langt sværere at have en høj selvdisciplin, og derfor vil du også altid ende med at ryge.

Hvis du skal stoppe med at ryge et sted, skal det helt klart være i byen, eller når du hygger med familien eller vennerne.

For det er her, at du bliver nødt til at stoppe, så du ikke forbinder rygning med noget sjovt og hyggeligt. Det er det ikke.

 

5. Stop helt

Hvis du er nået igennem alle punkterne, så er du sikkert allerede stoppet med at ryge. Men hvis du ikke har gjort det helt endnu, så er det nu tid til at gøre det.

Du kommer aldrig til at fortryde det, at du holder op med at ryge. Det er altid rart med rene lunger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)