Derfor er massage godt for dig

Massage koster en del hundrede kroner per timer. Jeg har prøvet massage en gang i København, hvilket var til en timepris på 600 kroner. Men mange danskere vælger alligevel at modtage massage op til flere gange om måneden og endnu flere kunne have rigtigt godt af det. Massage er nemlig rigtigt godt.

Nærmest alle aspekter af din krop bliver berørt af massage – enten direkte eller indirekte. Når du får en gang massage omkring hele kroppen løsner du op overalt. Og det er noget, der meget hurtigt kan mærkes.

Kroppens muskler får spændinger. Når vi bruger musklerne vil de blive spændt op og spændt ned igen, men nogle af dem vil ikke ryge ned igen. Spændingerne bliver der. Men de spændinger kan blive løst op ved hjælp af massage.

Derfor kan det også næsten gøre ondt at modtage massage, hvis du har spændinger i dine muskler, der har bestået i lang tid og som er svære at komme af med igen. Men til gengæld føler du dig frisk bagefter, dine muskler er igen klar, og du undgår spændinger, når du næste dag har sat dig til rette foran din computer og skal i gang med dit arbejde igen.

Behøver ikke at være dyrt

Men du behøver naturligvis ikke at hyre en dyr massør til at klare dine spændinger.

Har du en kæreste kan du helt sikkert lokke ham eller hende til at massere dig (især, hvis du blinker lidt og giver ham eller hende sådan en her). Det koster gratis og er super hyggeligt for dig og din kæreste.

..eller firmamassage

Du kan selvfølgeligt også se, om ikke din arbejdsplads har lyst til at sponsorere din massage.

Massage til medarbejderne på arbejdspladsen er for virksomheder en udgift, der kan trækkes i skatten. Det er derved nærmest at betegne som en medarbejdergave. Det vil din arbejdsgiver være mere tilbøjelig til at give dig end så meget andet, da det kan fratrækkes og derved slet ikke koster så meget. Du skal tjene 1.200 kroner for at betale en massør 600 kroner efter skat i en time, mens din arbejdsplads kan fratrække de samme 600 kroner i skat.

Jeg har en bekendt, der tilbyder massage i Kolding, hvis du har brug for det.

Skriv mig en besked, hvis du har mere, du gerne vil vide om massage og hvorfor det er godt for dig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Derfor er massage godt for dig, 4.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar