Anmeldelse af FitnessWorld

Jeg har nu trænet ved FitnessWorld i tæt på et halvt år i adskillige af deres Aarhus-baserede centre, og det har givet mig et udmærket indblik i træningskæden. Lad mig give dig en ærlig anmeldelse af Danmarks største fitnesskæde – FitnessWorld!

FitnessWorld er i dag Danmarks største træningskæde med mange hundrede tusinde medlemmer og et pænt stykke over hundrede centre. Kæden blev startet for snart et årti siden, dengang der stadig var plads til nye fitnesscentre, og har siden da effektivt bygget sig op som en værdig spiller på markedet – for blot at æde markedet fuldstændigt til sidst.

Da jeg for snart et halvt års tid siden skulle til at finde mig et fitnesscenter efter min tilflytning til Aarhus, var valget derfor nemt. I Aarhus er Fitnessworld nemlig – i modsætning til blandt andre SATS og Fitness DK – særdeles godt repræsenteret med adskillige centre, her i blandt få hundrede meter fra Aarhus Universitet, hvor jeg bor blot en halv kilometer fra. Perfekt.

Kvaliteten af FitnessWorld-centreneOverordnet set holder FitnessWorld en meget høj standard i deres centre. Jeg har nu været i de 3 i Aarhus – 2 i selve byen og 1 i Viby – samt et enkelt i Odense, og alle steder blev jeg mødt af et venligt personale, rene og sobre omklædningsrum, pæne og velfungerende maskiner samt et musikvalg, meget få kan brokke sig over. Det har ikke holdt mig fra at investere i en iPod Shuffle til min træning alligevel, men det er en helt anden historie.

Jeg har endnu ikke oplevet et Fitnesscenter med ødelagte maskiner (uden, at der stod en seddel på det), ubekvemme omklædningsrum eller et vredt personale. Det er med til at gøre træningen til en behagelig oplevelse hver gang. Selv en enkelt gang, hvor jeg kom til at holde centeret åbent i et par minutter ekstra grundet forsinkelse i mit bad, var personalet stadigt venlige og professionelle. Det var i det hele taget en rigtigt fornuftig oplevelse. Samlet set er serviceniveauet hos FitnessWorld rigtigt højt.

I samtlige FitnessWorld-centre (især det på Jens Baggesens-vej tæt ved universitet, hvilket er super fint og stort træningscenter), er det muligt både at træne som du lyster, en lone wolf, med vægte og træningsmaskiner, men du har også mulighed for at tilslutte dig et af de mange hold. Her kan du træne crossfit, zumba, combat, graviditetsmotion, spinning eller en af de mange andre former. Her er et udvalg, der i den grad stiller alle, der har lyst til lidt kollektivt sved, tilfredse. Den store varietet i FitnessWorlds hold er en af de store fordele ved kæden som et hele.

Prisen i FitnessWorld

Prisen hos FitnessWorld ligger faktisk på et lavt niveau sammenlignet med visse andre konkurrenter, heriblandt førnævnte SATS og FitnessDK. Jeg betaler 249kr om måneden for fri fitness og hold, om end jeg kun benytter fitness-delen, da jeg endnu ikke har brugt holdene til noget. Jeg startede faktisk med et abonnement til 229kr, men de bestemte sig desværre for pr. 1. januar at presse citronen lidt mere og hæve alle priser med en 20’er. De kunne godt have ladet allerede eksisterende kunder slippe med den 20’er mindre synes jeg, men det er desværre ikke noget, jeg har den store indflydelse på.

Læs også: Kreatin for større udbytte af styrketræning, allicin for større udbytte af diæt!

Det er også muligt at tegne et træn 2-abonnement hos FitnessWorld, hvilket tillader både dig og en ven at træne sammen til 349kr om måneden. Kun en af jer kan dog træne som han har lyst, mens den anden er nødt til at træne i selskab med den første person, hvilket naturligvis sætter nogle naturlige begrænsninger for træn 2-programmet. Det er smart i visse tilfælde, men at tegne 2 abonnementer vil næsten altid være den bedste løsning.

Misser du et hold får du en dummebøde på 30kr. Det samme gør du, hvis du har glemt dit kort til træning, hvorfor det hurtigt kan betale sig et købe et nyt kort til en 50’er i stedet for. En hængelås til dit tøj kan også anskaffes hos det flinke personale for yderligere en 50’er. Jeg har efterhånden smidt mange penge i receptionen, nu jeg tænker over det.

Med mindre, at du benytter dig af et specielt indmeldingstilbud, skal du også betale en dummebøde på 300kr ved din indmelding. Hamrende irriterende, men desværre noget man finder hos alle fitnesscentre i Danmark. Sataner.

Konklusion

FitnessWorld åbner alle muligheder for ikke alene styrketræning, men også cardiotræning, hold og meget mere med pæne centre, ikke-ubetalelige priser og et venligt samt godt uddannet personale. I det hele taget har jeg været meget tilfreds med indtil nu at træne hos FitnessWorld og ser ingen grund til at skifte foreløbigt.

Hvordan er dine erfaringer med FitnessWorld? Skriv en kommentar herunder – Jeg hører meget gerne, både med bedre eller værre erfaringer end mine, eller hvis du har erfaringer med en af de andre fitnesskæder i Danmark. Kan du bedre lide FitnessDK, så fortæl endeligt hvorfor!

Meld dig ind i FitnessWorld i dag her billigt!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (39 votes cast)
Anmeldelse af FitnessWorld, 7.3 out of 10 based on 39 ratings