Kvinde: Sådan får du mindre lår

Rigtigt mange kvinder er faktisk rigtigt kede af deres lår, da de mener, at de er for store – er du en af disse, kan du få meget ud af at læse denne guide til at få mindre lår!

Du har sikkert før hørt, at det er genetisk bestemt, hvor store lår du har. Dette er der et gran af sandhed i. Men det må ikke blive en undskyldning for ikke at gå efter at få smallere lår, da det faktisk sagtens kan lade sig gøre som så mange andre ændringer af din krop. Det kræver det samme; at du spiser ordentligt og laver de rigtige øvelser.

Hovedreglen for kvinders lår er, at de begynder at blive tynde ved et kropsfedtprocent på omkring 18 %. For at få dine lår til at blive mindre og mere faste er vi derfor nødt til ikke alene at træne dem, men også at sænke din overordnede fedtprocent i kroppen, hvilket også fører rigtigt mange andre fordele med sig. Hvor meget du i sidste ende er i stand til at tabe på lårene afhænger af din kropsbygning, men for langt de fleste er der faktisk meget at hente ved bare at lave de rigtige ting.

For at få smallere lår skal du igennem tre trin. Lad os tage dem herunder:

Første trin: Spis rigtigt og få mindre lår

Hvad end man søger et sixpack, større bicepsmuskler eller mindre lår er hvad, du putter i munden, en ekstremt vigtig ting at holde øje med. Uden den rette kost bliver det nemlig umuligt for dig som kvinde at tabe vægt på lårene.

Det, vi søger efter, er en diet med et meget lavt antal af kalorier. De tomme kalorier, som findes en mas i burgere, pizza, hvidt brød, kager og så videre placerer sig næsten direkte på dine lår og gør dem store og grimme.

At du ikke må spise særligt mange kulhydrater og kalorier betyder ikke, at du skal sulte dig selv ihjel. Der findes et bredt spektrum af mad, du sagtens kan spise, da maden ikke alene er sund og nærende, men ej heller indeholder særligt mange kalorier og derfor passer perfekt til en mindre-lår-diet.

Hvad du ikke må spise:

Jeg vil ikke remse alt op, du ikke må spise for at tabe vægt på lårene. Lad os i stedet tage de åbenlyse: junkfood, fast food, hvidt brød, ris, pasta, tortillas og des lignende indeholder rigtigt mange tomme kalorier, og disse er du simpelthen nødt til at undgå, hvis du virkeligt er interesseret i at få mindre lår som kvinde.

Du kan i langt de fleste tilfælde komme langt med din sunde fornuft. Se på din mad og spørg dig selv: Har min krop BRUG for det her, eller skader jeg den? Så kommer svaret til dig.

Hvad du godt må spise:

Jeg beklager at have taget rigtigt mange fine ting ud af din diet. Lad os gå videre til at kigge på nogle af de ting, du til gengæld gerne må spise i store mængder:

Avokado, asparges, agurker, salat, radiser, bønner (de må ikke have stået i olie), selleri, alle grøntsager med videre. Desuden kan du med fordel indtage kød med en lav fedtprocent, såsom kyllingefilet.

Som med så mange andre ting, er hvad du spiser ekstremt vigtigt for at tabe vægt på lårene. Gør det ordentligt her. Hvis ikke du spiser propert, har du ikke en chance, lige meget hvor meget, du så motionerer.

Andet trin: Motioner

For at tabe vægt på lårene er det også nødvendigt at ligge en god indsats i at motionere. Du skal helst ud at gøre det 5 gange om ugen, og da det ikke er styrketræning, vi er i gang med, kan kroppen sagtens klare det.

Du skal ud at forbrænde noget fedt. Dette kan du gøre ved et købe et medlemskab af FitnessWorld eller FitnessDk og gå i gang med maskinerne da, hvis du ikke er vild med at løbe ude i kulden. Hvis ud gerne vil spare de par hundrede kroner om måneden, eller bare har lyst til at få frisk luft, kan eksempelvis gå i gang med at løbe udenfor, at powerwalke, at jogge eller at cykle, selvom cyklen ikke bør benyttes alt for meget, da denne har en anden effekt end løb – og ikke en, vi søger primært i forhold til at få mindre lår som kvinde.

Hovedsagen er, at du bruger dine ben i cardio-øvelserne. Så længe at du gør det, og du samtidigt spiser ordentligt, vil du begynde at se resultater efter sådan cirka en måned til to.

Det kan være rigtigt svært at komme ud af starthullerne 5 gange om ugen, men dette fokus er du nødt til at skabe for at kunne få mindre lår. Det, der adskiller de kvinder med små og lækre lår fra de, med større og knap så smækre lår, er, at de fokuserede også vinder i sidste ende. Kan du mønstre dedikationen til at få mindre lår, så vil det også lykkes for dig i den sidste ende!

Se desuden en anden god øvelse til mindre lår:


http://youtu.be/ogsYPOnbVTY

Andre tips til at få mindre lår

Jeg kan kun anbefale, at du tager et billede før du starter for at holde dette op imod dine resultater, hvis ud nogensinde overvejer at droppe igen. Så vil du kunne se de resultater, du allerede har opnået, hvilket vil hjælpe på motivationen til også at gennemføre resten af programmet.

Tilføj protein i din diet. Protein er godt for så mange ting, at jeg slet ikke vil gå i gang med at nævne det, og du får intet ud af at droppe det i din diet. Lad din krop opbygge muskler for at få fastere lår – så sørger du for med motionen at trimme fedtlaget, og lige pludseligt har du et par rigtigt lækre lår. Eventuelt i form af proteinpulver. Læs mere om protein for vægttab her!

Lårene, numsen og maven er de tre steder på kvindekroppen, hvor det er sværest at få brændt fedtet. Derfor er du nødt til at aftale med dig selv, at nu gør du det altså. Det kommer til at tage lidt tid, men resultaterne er til gengæld også det hele værd!

Et produkt kan ikke – selvom det lover det – trimme kropsfedt på én isoleret kropsdel. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Lad være med at bruge dine hårdt tjente penge på sådanne klamhuggerprodukter!

En helt anden mulighed er naturligvis at få ordnet dine mindre lår ved hjælp af skønhedsoperationer. Fedtsugninger på lårene er en mulighed, men det er snyd, dyrt og ikke anbefalelsesværdigt. Gør det med din egen vilje og hav det langt bedre med dig selv i stedet for!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (48 votes cast)
Kvinde: Sådan får du mindre lår, 6.0 out of 10 based on 48 ratings

Skriv et svar