Mænd: Hold mobiltelefonen fra jeres testikler

Måske tænker du ikke særligt meget over din sædkvalitet lige nu, men det kan du komme til senere: og derfor bør du også beskytte selvsamme sædkvalitet allerede nu.

Det kan du gøre på et væld af underlige måder ved at spise sjove ting, ved at holde dig fra onani i flere år ad gangen eller hvad der ellers findes af sjove råd på internettet og blandt den ældre del af befolkningen. Men én ting, der med garanti virker rigtigt godt, er at fjerne din mobiltelefon fra din lomme.

De fleste mobiltelefoner benytter 850mhz sendenettet, hvilket er bevist til at reducere sædkvaliteten i væsentlig grad. Ikke alene bliver kvaliteten dårligere, men selve mængden af sædceller bliver også reduceret kraftigt. Det betyder, at du har mindre at skyde med, og dit krudt bliver dårligere, hvilket er dårlige nyheder, hvis du nogensinde har planer om at føre slægten videre.

Den moderne europæiske mand lider faktisk allerede af rigtigt dårlig sædkvalitet sammenlignet med tidligere generationer, og mobiltelefonen har uden tvivl sin del i skylden. Vi går alle sammen rundt med den lille computer i lommen nærmest 24/7, men det har sine konsekvenser; ikke alene bliver vi stressede, vi bliver distraherede når vi kører bil, og vi opnår altså også en mærkbart dårligere sædkvalitet.

85 % dårligere i følge eksperiment

I USA, Cleveland, forsøget Ashok Agarwal og hans hold at teste virkningen på sædceller i kombination med en almindelig mobiltelefon. Sæd blev placeret omkring 2½ centimeter ved siden af en mobiltelefon, og denne blev der ringet heftigt til. Resultatet var slående:

Sædkvaliteten var 85 % dårligere i dé kopper placeret tæt ved mobiltelefon! 

Derudover er der som nævnt også ganske håndfaste beviser på, at sædcelleproduktionen tager et seriøst slag ved kontinuerligt brug af mobiltelefon. Der er derfor ingen vej udenom, hvis du gerne en dag vil have en søn eller en datter: du må og kan ikke placere din mobiltelefon i lommen som hidtil. Dette gælder i øvrigt også på sin vis for damerne, da det ikke er bevist, at stråling fra mobiltelefoner ikke har negativ virkning på æggestokkene.

Jakkelommen, tasken, alle andre steder

I stedet for altid at opbevare din mobiltelefon i lommen, kan du derfor passende opbevare den i jakkelommen, i tasken eller et andet sted. Baglommen duer heller ikke, men er naturligvis bedre end forlommen – bortset fra, at du ikke kan sidde ned uden at være nødt til at investere i en ny og skinnende mobiltelefon.

Du kan naturligvis også vælge bare ikke at have din mobiltelefon på dig hele tiden. Dette vil sandsynligvis frigive en del tid og mindske den stress, du som dansker anno 2012 sandsynligvis render rundt med som et tungt åg over dine skuldre. Det er bare et forslag, men det er faktisk et rigtigt godt et af slagsen.

Sidst, men ikke mindst, er det muligt at købe et etui til din mobiltelefon, der mindsker strålingen. Dette betyder selvsagt også, at forbindelsen steder, hvor der i forvejen er en lidt skidt forbindelse, bliver endnu værre – men lever du inde i bare en mindre by er dette intet problem, og lever du i en storby som Aarhus, Odense, København eller Aalborg er det den absolut anbefalelsesværdige løsning for at beskytte dine sædceller mod de skadelige stråler fra mobiltelefonen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (4 votes cast)
Mænd: Hold mobiltelefonen fra jeres testikler, 5.8 out of 10 based on 4 ratings