Sådan får du gang i sexlivet igen: 3 simple råd

At være seksuelt aktiv kan have stor betydning for din sundhed. Udover at man forbrænder en del kalorier ved at have sex, så udledes der også en lang række hormoner såsom dopamin og adrenalin, når vi har sex, og det er med til at styrke vores selvtillid og dermed vores mentale helbred. Men som med mange andre ting i tilværelsen, så kan sexlivet nogle gange gå i stå. Hvis dette er tilfældet for dig, så kommer der her 3 simple råd til, hvordan du kan få dit sexliv på rette skinner igen.

1: Lav en aftale; dyrk sex flere dage i træk

Når det handler om sex er det meget vigtigt, at man kommunikerer meningsfyldt med sin partner. Vær åben omkring dine lyster og tag en snak med din partner om jeres sexliv. I kan for eksempel udveksle fantasier og efterfølgende aftale at have sex flere dage i træk. På denne måde får i både prøvet noget nyt og spændende, og i får vanen med at dyrke sex tilbage. Lyst har en tendens til at avle lyst så ved at dyrke sex flere dage i træk, kan i sørge for at gnisten bliver holdt igang.

2: Prøv at eksperimentere med sexlegetøj

En anden løsning kunne være at eksperimentere med sexlegetøj. Sexlegetøj er i dag blevet langt mere udbredt en for blot et par år siden og det betyder også at der er mange flere produkter at vælge imellem, så det hele handler ikke længere om dildoer. I stedet kan man købe eksempelvis en penisring, så manden får en kraftigere erektion, eller man kunne købe noget sexet undertøj til kvinden – ja selv lingeri kan betegnes som sexlegetøj i dag. Der er altså ingenting at skamme sig over. Hvis du leder efter et godt udvalg af forskelligt sexlegetøj finder du det her.

3: Prøv at gå igennem Kama Sutra

En sidste løsning der har været virket effektivt i mere end 100 år er det indiske værk Karma Sutra. Værket stammer fra oldtidens Indien og indeholder mange hundrede alternative sexpositioner og råd til at øge den seksuelle følelse markant. Mange par har således igennem tiden fundet gnisten igen ved blandt andet at prøve nye stillinger – og det giver ifølge mange bogstavligt talt et helt andet syn på deres sexliv.

I modsætning til hvad mange tror, så kan det ikke altid anbefales at skrue op for romantikken, hvis man gerne vil have sexlivet tilbage på sporet, da en pludselig romantisk opblomstring ifølge psykologer kan gøre os usikre og få os til at tænke over at det hele er iscenesat. Så løsningen er meget simpel: dyrk mere sex hvis du vil gøre noget godt for dit sexliv.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)