Styrk dit parforhold med motion

Det er vigtigt at pleje sit forhold ellers kan man godt glide en smule væk fra hinanden i en travl hverdag, hvor egne bekymringer og aktiviteter, sværmer om ørene på en. Den travle hverdag kan være på bekostning af kvalitetstiden med hinanden, men den er heldigvis nemt at opbygge igen med motion.

Pardans kan være vildt sjovt

En fælles aktivitet om ugen, tvinger jer til at lave plads i kalenderen, og derfor kan motion bidrage til at styrke jeres forhold markant.
En fordelagtig måde at få tilført mere motion ind i hverdagen på, og samtidig komme tættere på hinanden, er pardans. Med pardans kommer i tættere på hinanden fysisk, men det giver jer også et fælles projekt, nemlig at blive en dygtig danser.
Hvis du har set Vild Med Dans ved du, at der findes utallige mange pardanse, så det gælder bare om, at I udser jer én i tænker kunne være sjov at lære.
På denne måde kombinerer i motion og samvær på den sjoveste og mest lærerige måde.

Sex er også en slags motion

Undersøgelser viser faktisk, at du i gennemsnit forbrænder 4,2 kalorier i minuttet under sexakten, og i længden kan det faktisk være ligeså godt som at dyrke, hvilken som helst anden sportsgren.
Sex er desuden det bedste middel til at styrke jeres parforhold, da i på denne måde kan mærke hinandens kærlighed og nærvær, og så er det jo kun en bonus, at man også får en masse motion ud af det.
Hvis jeres samleje er begyndt at blive lidt ensformigt og kedeligt, kan i med fordel spice det lidt op med nogle helt nyt tilbehør som fx noget nyt kostume eller for de eksperimenterende, en anal plug.

Cykeltur i København

En smuk og idyllisk cykeltur i indre København kan være super hyggeligt sammen med en partner. At være i ude i naturen med frisk luft giver noget helt ny energi, som i begge vil få gavn af.
En lang cykeltur er en god måde at få noget kvalitetstid med sin partner på. I kan eventuelt pakke til en picnic, hvor i kan nyde nogle smurte sandwiches og en god champagne. Hvis i vælger en dag om ugen, hvor i gør cykelturen til en fast ting, vil i kunne styrke jeres parforhold i en positiv retning.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få inspiration til, hvordan i kan styrke jeres parforhold. Det er vigtigt at finde tid i kalenderen til at nyde hinandens selskab, så hverdag ikke går hen og bliver ensformigt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Styrk dit parforhold med motion, 10.0 out of 10 based on 1 rating