Sådan kommer du i form med din hund

Menneskets bedste ven hunden er klart det favorit kæledyr, som danskerne elsker mest. Rigtig mange børnefamilier eller par har en hund.

En hund skal dog helst også luftes mindst en gang om dagen. Det er ikke nok blot, at lukke den ud i haven et par gange om dagen. Hunden skal ud at gå en tur, så den kan få brugt sig selv og dens krop.

Mindst en gang om dagen

Har du et par overflødelige kilo, som du gerne vil af med, men ikke rigtig er kommet i gang endnu? Mange har det sikkert sådan og det første skridt er at komme i gang, men også det sværeste skridt.

Har du en hund, vil du have en god mulighed for at komme i form med din hund, hvis du går en tur med din hund mindst en gang om dagen. Turen skal helst være på 1-5 kilometer, så både dig og hunden får noget ud af turen.

Gør du det hver dag, vil du med garanti også allerede kunne mærke, at din form er blevet væsentlig bedre blot efter 1 uge. Hvilke resultater vil det så ikke give efter 1 måned? Hårdt arbejde betaler sig i rigtig mange tilfælde og det samme er tilfældet, hvis du ønsker at komme i form med din hund.

Højt tempo

Samtidig er det vigtigt, at du går i et højt tempo, så du kan få din puls op. Det vil øge din forbrænding og få dig i bedre form. Det går ikke, at du går rundt med din hund i et alt for lavt tempo, da det ikke vil give dig noget, hvis du ønsker at komme i form med din hund.

Går du derfor i et nogenlunde tempo 1-5 kilometer med din hund, når den alligevel skal luftes, vil det være en rigtig godt start til, at komme i en god form. Ydermere passer det nogenlunde med de 30-60 minutter, som Sundhedsstyrelsen anbefaler du bevæger dig om dagen. Du kan eventuelt gå ud og køre hjem, hvis du har www.billige-hundebure.dk/transportbure.html til din hund.

Spis sundt

Din kost kan vi heller ikke komme uden om, hvis du vil komme i god form. Spiser du ikke rigtigt, kan du ligeså godt lade være med at træne eller gå tur med din hund, hvis du ønsker at komme i form. Flere eksperter nævner at 75 % er kosten, hvis man ønsker et vægttab og komme i form, mens de resterende 25 % er ens træning.

Derfor er det vigtigt, at du udover at gå din daglige tur med din hund i et nogenlunde højt tempo også spiser sundt og varierende. Følger du disse råd, vil du kunne komme i god form, imens du lufter din hund.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)